Reģistrēties
Kontaktinformācija
Login

Pieslēgties



Register

Reģistrēties

Question

Kontaktinformācija

dr facebook twitter
Sākums Jaunumi Jauni produkti Aktuāli!
Aktuāli! PDF Drukāt E-pasts
Pirmdiena, 22 maijs 2017 12:44

Rabarberu maize- izsenis iecienīts, plaukstošas vasaras gardums.

Nepieciešams: 
1 glāze miltu
1/3 glāze pūdercukura
100 gr auksta sviesta, kubiņos
2 olas
1 1/4 glāze cukura
1/4 tase miltu
1/2 tējkarote sāls
3 1/3 glāzes sasmalcinātu rabarberus

Pagatavošana: 
Uzkarsējiet krāsni uz aptuveni 200 grādiem. Paliela izmēra bļodā, ar miksera palīdzību, samaisiet 1 glāzi
miltus, 1/3 glāzi pūdercukura un 100 gr. sviesta, klājiet mīklu pannā, ar pirkstu palīdzību cenšaties ar to
noklāt visu cepešpannas apakšu un lieciet to krāsnī uz aptuveni 15 minūtēm. Ņemiet atsevišķu bļodu un
viegli sakuliet 2 olas, pievienojiet ¼ glāzi miltu cukuru un sāli un visu kārtīgi samaisiet. Klāt lieciet un viegli
iemaisiet rabarbera gabaliņus. Lieciet mīklu ar rabarberiem uz karstās garozas un cepiet aptuveni vēl 30-40 minūtes
.

Majas lapas izveide Majas lapas SEO optimizacija Majas lapas reklama Majas lapas apkalposana Majas lapas izveide, SEO optimizacija, apkalposana