Reģistrēties
Kontaktinformācija
Login

Pieslēgties



Register

Reģistrēties

Question

Kontaktinformācija

dr facebook twitter
Sākums Jaunumi Jauni produkti Ābolu virtuļus ieteicams pasniegt atdzesētus, ja varēsiet nociesties!
Ābolu virtuļus ieteicams pasniegt atdzesētus, ja varēsiet nociesties! PDF Drukāt E-pasts
Trešdiena, 13 septembris 2017 09:08

Gaisīgi un aromātiski virtuļi, kas sniedz kripatiņu laimes pēc katra kodiena.

Nepieciešmas: 
Ābolu pildījums: 2 Lieli āboli (sagriezti smalkos kubiciņos)
1 ½ ēd.k. sviests
3 ēd.k. brūnais cukurs
1 tējkarote ābolu pīrāga garšvielu
1 ēd.k. milti
Virtuļu mīkla: 1 ½ glāzi miltu
1 ½ tējkarotes cepamais pulveris
½ tējk. dzeramā soda
¾ glāzes brūnā cukura
2 olas
¾ glāzes paniņas
3 ēd.k. sviests, izkausēts
1 tējkarote vaniļas
1 tējkarote ābolu pīrāga garšvielu

Pagatavošana: 
1.Uzkarsējiet mērces katliņu līdz vidējai temperatūrai. Katliņā lieciet sviestu un cukuru, visu kārtīgi samaisiet,
tad pievienojiet smalki sagrieztos ābolu gabaliņus un ābolu pīrāga garšvielu. Labi samaisiet, lieciet virsū vāku,
lai āboli kļūtu mīksti. Noņemiet vāciņu, pievienojiet miltus. Tad maisījums sabiezēs, maisiet to aptuveni 1 minūti
un noņemiet no uguns. 
2. Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 200 grādiem un iesmērējiet virtuļu pannu ar eļļu vai sviestu. Bļodā kopā samaisiet
olas, cukuru, sviestu, paniņas un vaniļu līdz iegūstat viendabīgu masu. Samaisiet atsevišķā bļodā miltus ar cepamo
pulveri un dzeramo sodu, tad lēnām to iemaisiet klāt. Pēc tam lēnām iemaisiet arī katliņa sastāvu izmantojot lāpstiņu.
Mīklu ieciet maisiņā, izgrieziet tajā nelielu caurumu un klājiet mīklu virtuļu pannā. Cepiet aptuveni 10 -12 minūtes. 
Ja vēlaties, pirms pasniegšanas apberiet tos ar kanēli un cukuru.

 


Majas lapas izveide Majas lapas SEO optimizacija Majas lapas reklama Majas lapas apkalposana Majas lapas izveide, SEO optimizacija, apkalposana