Reģistrēties
Kontaktinformācija
Login

Pieslēgties



Register

Reģistrēties

Question

Kontaktinformācija

dr facebook twitter
Sākums Jaunumi Jauni produkti Krēmains, mazliet pikants un neierasts risotto
Krēmains, mazliet pikants un neierasts risotto PDF Drukāt E-pasts
Ceturtdiena, 05 oktobris 2017 12:35

Tas iederēsies uz vakariņu galda pēc garas darba dienas.Nepieciešams:

1 glāze risotto rīsu
10 svaigu piparmētru lapiņas (smalki sakapātas)
1/3 glāzes rīvēts Parmas siers (rīvēts)
2 ķiploku daiviņas (saspiestas/sasmalcinātas)
¼ ēdamkarotes čili pārslas
500 g ķirbja (sagriezts smalkos kubiciņos)
3 glāzes dārzeņu buljons
½ sīpola (smalki sakapāts) 
3 ēdamkarotes nesālīta sviesta

Pagatavošana:
Pagatavojiet katliņā dārzeņu buljonu pēc pašu ieskatiem, to var pagatavot arī no buljona kubiciņiem. Ņemiet
pannu un izkausējiet 1 ēdamkaroti sviestu, pievienojiet ķiploku un sīpolus, nedaudz pasautējiet, kamēr sīpoli
kļūst caurspīdīgāki, tad pievienojiet čili pārslas un kādas 30 sekundes visu kopā samaisiet. Pēc tam pievienojiet
ķirbi un uz lēnas uguns cepiet to, kamēr tas kļūst mīksts, pievienojiet rīsus, vēl vienu ēdamkaroti ar sviestu un
visu kopā kārtīgi samaisiet, apcepot aptuveni 2 minūtes. Kad tas ir padarīts, pievienojiet dārzeņa buljonu pa
daļām- pa 1/3 glāzei. Turpiniet sautēt rīsus, līdz tie ir gatavi un ķirbis ir mīksts, tad pievienojiet rīvēto sieru, atlikušo
sviestu, kā arī piparmētras, kārtīgi visu samaisiet un pievienojiet garšvielas pēc izvēles. Pasniegt uzreiz pēc
pagatavošanas.


Pagatavošanas laiks – 30 minūtes.

Recepte: chefdehome.com

 


Pēdējās izmaiņas: Ceturtdiena, 05 oktobris 2017 12:41
Majas lapas izveide Majas lapas SEO optimizacija Majas lapas reklama Majas lapas apkalposana Majas lapas izveide, SEO optimizacija, apkalposana