Reģistrēties
Kontaktinformācija
Login

Pieslēgties



Register

Reģistrēties

Question

Kontaktinformācija

dr facebook twitter
Sākums Jaunumi Jauni produkti Šķiņķa un siera rullīši
Šķiņķa un siera rullīši PDF Drukāt E-pasts
Trešdiena, 13 decembris 2017 10:10

Iekšpusē mīksti un sierīgi, ārpusē zeltaini brūni un kraukšķīgi. Katrs kumoss liek rokai stiepties pēc nākamā.

Nepieciešams: 
1 iepakojums saldēta, klasiskā picas mīkla
Plānās šķēlītēs sagriezts šķiņķis (~ 12 šķēles)
Plānās šķēlītēs sagriezts Šveices siers (~ 12 šķēles) 
8 ēdamkarotes sviesta 
2 ēdamkarotes brūnais cukurs
1 ēdamkarote Vorčesteras mērce 
1 ēdamkarote Dižonas sinepes 
1 ēdamkarote magoņu sēklas

Pagatavošana: 
Izklāj picas mīklu kvadrāta formā un ļauj tai atlaisties. Pārklāj picas mīklas virsmu ar šķiņķa šķēlēm, pa virsu šķiņķim
izkārto siera šķēles. Cieši satin mīklu, līdzīgi kā gatavojot kanēļa maizīti. Satīto rulli griez gabalos, apmēram,
3cm biezumā. Iezied cepamtrauku nedaudz ar eļļu vai sviestu un saliec tajā sagrieztos rullīšus. Katliņā izkausē
sviestu, pievieno brūno cukuru, Vorčesteras mērci, sinepes un magoņu sēklas, maisot uz lēnas uguns ļauj visam
sajaukties viendabīgā masā. Iegūto mērci pārlej šķiņķa siera rullīšiem un liec cepeškrāsnī. Cep 170 C grādos
25 minūtes, kamēr rullīši ir zeltaini brūni.

Majas lapas izveide Majas lapas SEO optimizacija Majas lapas reklama Majas lapas apkalposana Majas lapas izveide, SEO optimizacija, apkalposana