Reģistrēties
Kontaktinformācija
Login

Pieslēgties



Register

Reģistrēties

Question

Kontaktinformācija

dr facebook twitter
Sākums Jaunumi Jauni produkti 2018. gada mini virtuļi šampanieša glazūrā
2018. gada mini virtuļi šampanieša glazūrā PDF Drukāt E-pasts
Piektdiena, 29 decembris 2017 13:20

Lai gards 2018. gads!

Nepieciešams:

Šampanieša sīrupa pagatvošanai:
1 tase šampanieša vai dzirkstošā vīna
1 tase baltais cukurs

Šampanieša virtuļu pagatavošanai:
½ tase baltais cukurs
1 ½ tase kviešu milti
¾ tējkarote soda
¾ tējkarote cepamā pulvera
¼ tējkarote cepamā soda
½ tase pilnpiens
¼ tase rapšu vai augu eļļa
¼ tase šampanieša sīrups (iepriekš minētais, pašu gatavotais)
½ tējkarote vaniļas cukurs
1 ola

Šampanieša glazūras pagatavošanai:
1 ½ tase pūdercukurs
2-3 ēdamkarotes šampanieša
Dekori pēc izvēles (cukura skaidiņas)

Pagatavošana:
1. Vispirms pagatavo šampanieša sīrupu: sajauc šampanieti ar cukuru nelielā bļodā, uzsildi līdz vidējais temperatūrai, maisot izkausē cukuru. Kad cukurs izkusis, nākamo 35 minūšu laikā, pēc katrām 10 minūtēm apmaisi. Noliec malā atdzesēties, masai būtu jābūt nedaudz caurspīdīgai, viegli dzeltenīgai un lipīgai, jāizveidojas sīrupam. 
2. Uzsildi cepeškrāsni līdz 190 grādiem pēc C 
3. Vidēja izmēra bļodā sajauc kopā virtuļa pagatavošanai paredzētās sausās sastāvdaļas. 
4. mazā bļodā sajauc kopā visas mitrās sastāvdaļas virtuļa pagatavošanai, samaisi un iegūto masu pievieno lielākajai bļodai ar sausajām sastāvdaļām. Visu samaisi kopā līdz ir vienmērīga masa. 
5. Ļauj mīklai ievilkties, kamēr sagatavo virtuļu pannu. (mazu vai standarta izmēra). (Var izmantot sviestu pannas ieziešanai, visērtāk ar pirkstiem). Pārliecinies, ka panna ir kārtīgi iesmērēta, savādāk būs problēmas izņemt no tās virtuļus. 
6. Ar virtuļu mīklas masu piepildi virtuļu pannu, pannas formas pildi līdz pusei. 
7. Pannu liec krāsnī un cep 10-12 minūtes līdz virtuļa malas paliek zeltaini brūnas. Izņem pannu no cepeškrāsns un ļauj tai kopā ar virtuļiem atdzist 2-3 minūtes, pēc tam virtuļus ņem ārā no pannas un ļauj tiem atdzist pilnībā. 
8. Nelielā bļodā ieber pūdercukuru, pievieno tam ½ tējkaroti šampanieša, lēnām maisot ar dakšiņu ik pa laikam pievieno vēl ½ tējkaroti šampanieša. Masai ir jāiegūst irdena konsistence, lai tā pati kristu nost no dakšiņas. Mazliet vairāk šampanieša un masai var mainīties konsistence, lai to labotu un tā būtu irdena, pievieno vēl nedaudz pūdercukuru. 
9. Virtuļa vienu pusi izviļā tikko sagatavotajā šampanieša glazūrā. Novieto virtuli uz režģa vai šķīvja ar glazūru uz augšu. Ja vēlies, glazūru izrotā ar cukura skaidiņām vai citiem dekoriem. Glazētos virtuļus vēlams pasniegt pēc 20 – 30 minūtēm.


Majas lapas izveide Majas lapas SEO optimizacija Majas lapas reklama Majas lapas apkalposana Majas lapas izveide, SEO optimizacija, apkalposana