Reģistrēties
Kontaktinformācija
Login

Pieslēgties



Register

Reģistrēties

Question

Kontaktinformācija

dr facebook twitter
Sākums Jaunumi Jauni produkti Marokāņu - saldo kartupeļu, lēcu zupa
Marokāņu - saldo kartupeļu, lēcu zupa PDF Drukāt E-pasts
Trešdiena, 10 janvāris 2018 15:25

Ziemas detokss!Smaržos un garšos debešķīgi.

Nepieciešams: 
2 ½ glāze mazie spināti, rupji sagriezti
4 vidēja lieluma burkāni, sasmalcināti
2 Selerijas kāti, sasmalcināti 
6 daiviņas ķiploku, malti vai izspiesti caur ķiploku spiedi
1 ½ tase zaļo vai brūno lēcu, noskalotas
¼ tase citrona sulas
2 vidēja lieluma sīpoli, kubiņos
1 sarkanā paprika, kubiņos
0,5 kg saldie kartupeļi
2 buljona kubi (vistas vai dārzeņu)
1 tējkarote karija pulvera
1/8 tējkarote muskatriekstu
½ tējkarote kūpināta paprika
Ja ir vēlme, var pievienot sautētu gaļu

Pagatavošana:
Saldos kartupeļus, burkānus, sagriezto sīpolu, seleriju, sarkano papriku, ķiplokus, lēcas, garšvielas un buljona kubus lieciet
katlā un pārlejiet ar ūdeni, uzlieciet vāku un vāriet uz lēnas uguns/zemā temperatūrā. Ik pa laikam apmaisiet un pārbaudiet
vai lēcas ir mīkstas. Kad lēcas ir gatavas, ja vēlaties, lai zupa būtu biezāka, tad atsevišķā traukā, pusi zupas varat sablenderēt
un samaisīt kopā. Zupai pievienojiet rupji sagrieztos mazos spinātus un pievienojiet citronu sulu, samaisiet un ļaujiet tai
ievilkties 30 minūtes. Kariju pievienot pēc garšas, servējiet zupu ar skābo krējumu vai grieķu jogurtu. Pasniedziet zupu
kopā ar svaigi ceptu maizi. Varat pievienot svaigus pētersīļus.

Pēdējās izmaiņas: Trešdiena, 10 janvāris 2018 15:29
Majas lapas izveide Majas lapas SEO optimizacija Majas lapas reklama Majas lapas apkalposana Majas lapas izveide, SEO optimizacija, apkalposana