Reģistrēties
Kontaktinformācija
Login

Pieslēgties



Register

Reģistrēties

Question

Kontaktinformācija

dr facebook twitter
Sākums Jaunumi
Jaunumi


Krēmains, mazliet pikants un neierasts risotto PDF Drukāt E-pasts
Ceturtdiena, 05 oktobris 2017 12:35

Tas iederēsies uz vakariņu galda pēc garas darba dienas.Nepieciešams:

1 glāze risotto rīsu
10 svaigu piparmētru lapiņas (smalki sakapātas)
1/3 glāzes rīvēts Parmas siers (rīvēts)
2 ķiploku daiviņas (saspiestas/sasmalcinātas)
¼ ēdamkarotes čili pārslas
500 g ķirbja (sagriezts smalkos kubiciņos)
3 glāzes dārzeņu buljons
½ sīpola (smalki sakapāts) 
3 ēdamkarotes nesālīta sviesta

Pagatavošana:
Pagatavojiet katliņā dārzeņu buljonu pēc pašu ieskatiem, to var pagatavot arī no buljona kubiciņiem. Ņemiet
pannu un izkausējiet 1 ēdamkaroti sviestu, pievienojiet ķiploku un sīpolus, nedaudz pasautējiet, kamēr sīpoli
kļūst caurspīdīgāki, tad pievienojiet čili pārslas un kādas 30 sekundes visu kopā samaisiet. Pēc tam pievienojiet
ķirbi un uz lēnas uguns cepiet to, kamēr tas kļūst mīksts, pievienojiet rīsus, vēl vienu ēdamkaroti ar sviestu un
visu kopā kārtīgi samaisiet, apcepot aptuveni 2 minūtes. Kad tas ir padarīts, pievienojiet dārzeņa buljonu pa
daļām- pa 1/3 glāzei. Turpiniet sautēt rīsus, līdz tie ir gatavi un ķirbis ir mīksts, tad pievienojiet rīvēto sieru, atlikušo
sviestu, kā arī piparmētras, kārtīgi visu samaisiet un pievienojiet garšvielas pēc izvēles. Pasniegt uzreiz pēc
pagatavošanas.


Pagatavošanas laiks – 30 minūtes.

Recepte: chefdehome.com

 


Pēdējās izmaiņas: Ceturtdiena, 05 oktobris 2017 12:41
 
Picai kečups nav nepieciešams, ja ir rudens un ķirbju laiks! PDF Drukāt E-pasts
Pirmdiena, 02 oktobris 2017 10:02

Ātri pagatavojamā picas mīkla, vai gatavā picas mīkla
1 ½ glāze ķirbju biezeņa
½ sīpols, sagriezts smalkos kubiciņos
1 Šarlotes sīpols, sagriezts smalkās šķēlītēs
1 tējkarote cukurs
2 ķiploku galviņas
1/2 ēd.k. timiāns, svaigs, sasmalcināts
sāli un pipariem pēc garšas
1/2 glāze svaigi sarīvētu Parmezāna siers
2 glāzes svaigi rīvētu Chedar sieru
1 glāze rukolas
Nerafinēta olīveļļa

Pagatavošana:
Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 200 grādiem. Kamēr iesilst cepeškrāsns, pannā sacepiet pusi sīpola, kas sagriezts
smalkos gabaliņos. Kad tie ir aptuveni pusē apcepušies, apberiet tos ar tējkaroti cukura un turpiniet tos karamelizēt.
Atsevišķā bļodā lieciet ķirbja biezeni, ķiploku, Šarlotes sīpolu, otru pusi sagrieztā sīpola, timiānu, kā arī rīvētu
Parmazāna sieru. Visu samaisiet kopā un pievienojiet sāli un piparu pēc garšas. Beidzot pagatavojiet picas mīklu,
kā norādīts uz iepakojuma, kājiet to uz paplātes un lieciet virsū ķirbja maisījumu. Kad tas ir izdarīts, lieciet uz
picas rukolu, karamelizētos sīpolus un pāri pārberiet rīvētu Chedar sieru, vai sieru pēc Jūsu paša izvēles.

Recepte: lovelolablog

 
Ābolu virtuļus ieteicams pasniegt atdzesētus, ja varēsiet nociesties! PDF Drukāt E-pasts
Trešdiena, 13 septembris 2017 09:08

Gaisīgi un aromātiski virtuļi, kas sniedz kripatiņu laimes pēc katra kodiena.

Nepieciešmas: 
Ābolu pildījums: 2 Lieli āboli (sagriezti smalkos kubiciņos)
1 ½ ēd.k. sviests
3 ēd.k. brūnais cukurs
1 tējkarote ābolu pīrāga garšvielu
1 ēd.k. milti
Virtuļu mīkla: 1 ½ glāzi miltu
1 ½ tējkarotes cepamais pulveris
½ tējk. dzeramā soda
¾ glāzes brūnā cukura
2 olas
¾ glāzes paniņas
3 ēd.k. sviests, izkausēts
1 tējkarote vaniļas
1 tējkarote ābolu pīrāga garšvielu

Pagatavošana: 
1.Uzkarsējiet mērces katliņu līdz vidējai temperatūrai. Katliņā lieciet sviestu un cukuru, visu kārtīgi samaisiet,
tad pievienojiet smalki sagrieztos ābolu gabaliņus un ābolu pīrāga garšvielu. Labi samaisiet, lieciet virsū vāku,
lai āboli kļūtu mīksti. Noņemiet vāciņu, pievienojiet miltus. Tad maisījums sabiezēs, maisiet to aptuveni 1 minūti
un noņemiet no uguns. 
2. Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 200 grādiem un iesmērējiet virtuļu pannu ar eļļu vai sviestu. Bļodā kopā samaisiet
olas, cukuru, sviestu, paniņas un vaniļu līdz iegūstat viendabīgu masu. Samaisiet atsevišķā bļodā miltus ar cepamo
pulveri un dzeramo sodu, tad lēnām to iemaisiet klāt. Pēc tam lēnām iemaisiet arī katliņa sastāvu izmantojot lāpstiņu.
Mīklu ieciet maisiņā, izgrieziet tajā nelielu caurumu un klājiet mīklu virtuļu pannā. Cepiet aptuveni 10 -12 minūtes. 
Ja vēlaties, pirms pasniegšanas apberiet tos ar kanēli un cukuru.

 


 
Arī virtuvē ir vajadzīgs špikerītis PDF Drukāt E-pasts
Ceturtdiena, 07 septembris 2017 13:18

Vai zini, cik ilgi jāvāra dārzeņi, lai tie nezaudētu savu vērtību?


 
Svaigi spiesto augļu un dārzeņu sulu laiks ir klāt! PDF Drukāt E-pasts
Pirmdiena, 04 septembris 2017 13:22

Receptes var būt visdažādākās, ja esi klasiskās garšas piekritējs, izmanto ābolus, burkānus, ķirbi un bietes.
Ja vēlies ko īpašāku, pievieno ingveru, kāli vai smiltsērkšķus!


Pēdējās izmaiņas: Pirmdiena, 04 septembris 2017 13:25
 
1 lapa no 19

SākumsIepriekšējā12345NākamāBeigas
Majas lapas izveide Majas lapas SEO optimizacija Majas lapas reklama Majas lapas apkalposana Majas lapas izveide, SEO optimizacija, apkalposana